Administratie en aangifte Stamrecht

 

Voor uw administratie en aangifte Stamrecht B.V. kunt u in Ede terecht bij Meester Vos Administratiekantoor. Voor reguliere belastingadvies diensten, hebben wij Meester Vos Tax Accounting Consulting.

Meester Vos Administratiekantoor

Voor de administratie en aangifte van Stamrecht b.v.’s die niet actief ondernemen hebben wij Meester Vos Administratiekantoor. Vanuit dit administratiekantoor staan zeven (assistent) belastingadviseurs tot uw beschikking die zich fulltime bezig houden met het begeleiden van Stamrecht bv’s.

Administratie en aangifte Stamrecht B.V.

Voor de jaarrekening en overige jaarstukken kent ons belastingkantoor slechts drie verschillende tarieven:

  • €395,- excl. btw (actuele prijs 2012) voor de complete jaarstukken van een Stamrecht B.V. (inclusief jaarrekening, aangifte vennootschapsbelasting, deponeringstukken en notulen aandeelhoudersvergadering).
  • €125,- excl. btw (actuele prijs 2012) per kalenderjaar voor de complete loonadministratie van de stamrechtuitkeringen.
  • €125,- excl. btw (actuele prijs 2012) voor een actuariële herrekening bij het verhogen, verlagen of stopzetten of weer doen ingaan van een stamrechtuitkering.

Verloning of actuariële berekening

De laatste twee tarieven voor de loonadministratie van de stamrechtuitkeringen en voor een actuariële berekening, zijn servicetarieven waar we niets op verdienen. Deze gelden alleen wanneer u ook de jaarrekening en overige jaarstukken door ons laat opmaken.

Voor een losse verloning of een losse actuariële berekening, nodig voor het doen van stamrechtuitkeringen, rekenen wij €223,50 excl. btw. Wij hebben ook daadwerkelijk meer werk aan een losse verloning of actuariële berekening, omdat we de feitelijke situatie niet kennen en al helemaal niet kunnen toetsen aan de hand van een door onszelf opstelde boekhouding.

Tax Accounting Consulting

Een aantal klanten die bij ons binnenkomt gaat andere dingen doen dan alleen maar vermogensbeheer in een Stamrecht B.V. Zij willen bijvoorbeeld een eigen bedrijf beginnen en willen gebruik maken van reguliere diensten van een belastingkantoor. Speciaal voor deze groep hebben we Meester Vos Tax Accounting Consulting, afgekort TAC.  Meer informatie over belastingadvies  en diensten van deze bedrijfstak vindt u op de pagina Tax Accounting Consulting.

 

Heeft u recht op een ontslagvergoeding en bent u op zoek naar een goede belastingadviseur? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met Meester Vos belastingadviseurs.