Belastingkantoor

Bent u op zoek naar belastingadvies over alles wat bij het oprichten van een Stamrecht bv komt kijken? Heeft u een belastingadviseur nodig voor het oprichten van een Stamrecht bv of  de jaarlijkse administratie en boekhouding die verbonden zijn aan het Stamrecht? Of wilt u gebruik maken van reguliere diensten van een ervaren administratiekantoor? Bij Meester Vos belastingadviseurs kunt u bij twee bedrijfstakken terecht voor ‘ administratie stamrecht en belastingadvies’.

Meester Vos Administratiekantoor

Voor Stamrecht bv’s die niet actief ondernemen hebben wij Meester Vos Administratiekantoor. Vanuit dit belastingkantoor staan zeven (assistent) belastingadviseurs tot uw beschikking die zich fulltime bezig houden met het begeleiden van Stamrecht bv’s. Onderdeel van het begeleiden van Stamrecht bv’s, is de jaarlijkse administratie en aangifte vennootschapsbelasting.

Tax Accounting Consulting

Een aantal klanten die bij ons binnenkomt gaat andere dingen doen dan alleen maar vermogensbeheer in een Stamrecht bv. Zij willen bijvoorbeeld een eigen bedrijf beginnen en willen gebruik maken van reguliere diensten van een belastingkantoor. Speciaal voor deze groep hebben we Meester Vos Tax Accounting Consulting, afgekort TAC.  Vier fulltime professionals, senior belastingadviseurs en belastingconsulenten, werken vanuit deze bedrijfstak voor ondernemers en particulieren aan het reguliere administratie- en belastingadvieswerk.

Lees meer over onze twee bedrijfstakken op de pagina’s: Administratie Stamrecht B.V. en Tax Accounting Consulting